Ο Κινέζος κουλουρτζής και το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό.

Η θερμοκρασία του νερού ήταν τέλεια. Ξεντύθηκε και βούτηξε μέσα στη μπανιέρα όπου είχε ρίξει αφρόλουτρο με άρωμα κεράσι –σ.σ. τα σπάει– και μία μπαλίτσα από τα Βόδισοπ που κάνει μπουρμπουλήθρες και βγάζει αιθέρια έλαια. Πάντως ρε παιδιά, είδατε, είναι αλλιώς να ξεκινάει ένα ποστ με την υπόσχεση ότι θα είναι τσοντιάρικο.

Πρώτα πρεπει να απαντήσω στον άγνωστο φίλο μου ότι η μίζα του Saxo δεν γυρνάει γιατί δεν έβαλες το κλειδί μέσα.

Είχε βάλει απαλή μουσική στο πικάπ. Σιχαινόταν τα σιντί και τα ντάουνλόαντ. Εϊχε και ένα ποτήρι με μπύρα αρίστης ποιότητας, το οποίο έπινε αργά και απολαυστικά. Όχι, δεν μπορώ να σας πω πως το έκανε.

Χτυπάει το τηλέφωνο. Πατάει την ανοιχτή ακρόαση.
«Ετοιμάσου να πάμε έξω, θα περάσω σε λίγο να σε πάρω.»

Πώς βαριόταν. Ήθελε να μείνει μέσα απόψε, να ευχαριστηθεί το αφρόλουτρο, να μην δει την φάτσα του για μια μέρα. Αλλά η δουλειά είναι δουλειά, και αυτός που είπε ότι η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη ή πολύ πλούσιος θα ήταν και όλη μέρα ψω&#κοπανούσε ή πολύ πεινασμένος και ήθελε να φάει τον αφέντη. Δυστυχώς ο Λεβέντης που ψήφισα δεν πήγε καλά. Την άλλη φορά.

Σηκώνεται και φοράει μόνο τα απαραίτητα. Μόνο άρωμα δηλαδή.

Σε λίγο χτυπάει το θυροτηλέφωνο. Κατεβαίνει. Μπαίνει στο ακριβό Πεζό 307, μαύρου χρώματος, τρίθυρο, βασική έκδοση. Ήταν ένα από τα ελάχιστα που κυκλοφόρησαν. Αμαξάρα σε λέω. Τώρα μπορεί να κοστίζει και 123.000 ευρώ.

«Απόψε δεν ήθελα να σε δω, σε βαρέθηκα.»

Ο οδηγός δεν απάντησε. Οδηγούσε στην λεωφόρο με ταχύτητα. Η κατεύθυνσή του ήταν προς τη νότια έξοδο της πόλης.

«Πού με πας;»

Πάλι καμιά απάντηση.

Τώρα εδώ θα κολλούσε τρελά να ερχόταν ένας ιπτάμενος δίσκος και να γινόταν της πόπης, αλλά είπα στην ψυχολόγο μου ότι θα μπω στον ίσιο δρόμο.

Δεν γαμείς.

Ξαφνικά βλέπουν μια λάμψη στον ουρανό. Το ραδιόφωνο αρχίζει να κάνει παράσιτα. Το αυτοκίνητο σβήνει, το τιμόνι κλειδώνει.

«Γουάτ δε χεκ ισ χάπενινγκ?» ρωτάει ο οδηγός. Παρατηρήσατε ότι το ερωτηματικό είναι αγγλικό; Το ιστολόγιο τούτο είναι σαν παστρικιά κοκόνα γκόμενα. Όλα πάνω του υπερβολικά σωστά.

Ένας ιπτάμενος δίσκος προσγειώνεται μπροστά τους. Ανοίγει μια ράμπα και κατεβαίνουν άνδρες πάνω σε κάποιου είδος καροτσάκια, με τρίαινες στα χέρια, με μεγάλα άσπρα μούσια. Παρατηρώντας καλύτερα, τα καροτσάκια μεταφέρουν ένα είδος εξωγήινης ανδρικής γοργόνας.

«Δεν είναι δυνατόν….»,λέει με τρεμάμενη φωνή ο οδηγός. «Τελικά ο τρελόγερος είχε δίκιο…Υπάρχουν οι Άτλαντες και να που ήρθε η μέρα να με πάρουν μαζί τους…Δεν μπορώ να το πιστέψω…»

Ο πιο γεροδεμένος από τους Άτλαντες πλησιάζει με το καροτσάκι του το αυτοκίνητο από τη μεριά του οδηγού. Χτυπάει το τζάμι. Ο οδηγός το ανοίγει. Επειδής είπα πριν ότι το αυτοκίνητο τα έπαιξε, το παράθυρο είναι της παλιάς σχολής. Και μην ξεχνιόμαστε, μόνο 123.000 ευρώ. Κελεπούρι.

-Καλησπέρα σας κύριε. Θα μπορούσα να σας κάνω μια ερώτηση;
-Βεβαίως, απάντησε ο οδηγός.
-Τυγχάνει να είστε ο εγγονός του Domino Skywalker;
-Ναι εγώ είμαι.
-Ααα, πολύ ωραία, σας βρήκαμε με την πρώτη. Ήταν ξέρετε πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες του παππού σας.
-Ποιές πληροφορίες και ποιός παππούς μου, αφού ο παππούς τα τίναξε πριν δύο χρόνια όταν έβαλε στοίχημα ότι μπορεί να φάει πιο πολλά πιτόγυρα από έναν τύπο που του πουλούσε μαγκιά.
-Μα καλά ρε φίλε, δεν έχεις ακούσει ποτέ για σκηνοθετημένο θάνατο; Δεν μπορεί να είσαι εσύ ο εγγονός του τιμημένου Domino. Αν δεν είχες το τραβεστί δίπλα σου θα ορκιζόμουν ότι έκανα λάθος.
-Τραβεστί; Καλά, τραβεστί είσαι;
-Γιατί, έχεις γνωρίσει πολλές γυναίκες να μπορούν να σε πάρουν αγκαλιά;, απαντάει το τραβεστί και κοιτάζει τον καθρέφτη για να βάλει λιπ γκλος.

Ο Άτλαντας κάνει παραπίσω και σηκώνει την τρίαινά του. Το Πεζό αρχίζει να πετάει προς τον ιπτάμενο δίσκο, ώσπου μπαίνει μέσα.

Ένας άλλος Άτλαντας πλησιάζει διστακτικά αυτόν που έκανε τα φακιρικά.
-Κυρ-λοχία, του λέει.
-Τι θες στρατιώτη;
-Άντε τον εγγονό τον πήραμε, το τραβεστί τι θα το κάνουμε;
-Έχεις δει τον γιο του βασιλιά μας;
-Ποιο, το Αριέλ το μικρό γοργόνι; Το ερμαφρόδιτο παιδί του βασιλιά;
-Ναι.
-Ε τι;
-Ε δε σε λέω, άι σιχτίρ.

Μπαίνουν μέσα στον ιπτάμενο δίσκο.

-Πρέπει να ανεφοδιαστούμε, λέει ο πλοηγός. Έχει κάτι καλαμπόκια εδώ δίπλα, θα αφήσω για λίγο τον δίσκο να βοσκήσει.
-Εντάξει, είπε ο λοχίας, και ανοίγει το καινούριο τεύχος του Atlantian Boobs.

Κάπου στο αμπάρι, ο εγγονός και το τραβεστί κοιμόταν αγκαλίτσα. Δεν ήξεραν που έχουν μπλέξει…

Ε νιου αντβέντσουρ μπιγκίνς!

Ακολουθεί διαφημιστικό μήνυμα χωρίς χρέωση.
Θέλετε να μάθετε αγγλικά; Αγγλικά Domino. Ταχύρυθμα, ενηλίκων, ευκινήτων, για καρδιακούς, για καλά παιδιά, για τυφλούς.
Google ads και τα @@ μας κουνιούνται…

Σχολιάστε